GLOVEGLU

GLOVEGLU Premium Glove Wash & Prepare 120ml

Förbättra prestanda & livslängd genom att hålla dina handskar rena med GloveGlu Premium Glove Wash & Prepare. Utvecklad för vilken målvaktshandske som helst.


 


Förbättra prestanda och livslängd för din latex genom att hålla dina handskar rena med GloveGlu Premium Glove Wash & Prepare.

Deras exklusiva DirTECH-formel tar bort smuts från latexhandflatan på målvaktshandskar, vilket lyfter bort smutspartiklarna från latexen, förbättrar ytan och förbereder handskarna för förbättrat spel och längre livslängd. Se till att dina handskar är rena och torra innan du använder dem för målvaktsspel. Vi rekommenderar att du applicerar gloveglu gripsprayer efteråt på din rena och torra handske. Utvecklad för att fungera på vilken målvaktshandske som helst. Storlek 120ml.


Hur man använder:

  1. - Spraya handsktvätt och förbered på varje handske (spraya 4-6 gånger).
  2. - Gnid in handsktvätten och förbered. Du kanske föredrar att bära handskarna när du rengör dem
  3. - Tvätta handskarna under varmt rinnande vatten och använd en mikrofibersvamp för att ta bort smuts. Applicera fler sprayer om det behövs.
  4. - När smutsen har tagits bort, skölj handskarna i varmt vatten och krama ur överflödig vätska. Låt torka naturligt, borta från direkt solljus.

Relaterade produkter

CRAFT Progress GK Sweatpants CRAFT Progress GK Sweatpants

CRAFT Progress GK Sweatpants

399.00 SEK
Tillgänglig
GLOVEGLU AQUAgrip spray 120ml GLOVEGLU AQUAgrip spray 120ml

GLOVEGLU AQUAgrip spray 120ml

239.00 SEK
Tillgänglig
GLOVEGLU Keep 'em Clean Foama

GLOVEGLU Keep 'em Clean Foama

169.00 SEK
Tillgänglig
LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear