GLOVEGLU

GLOVEGLU AQUAgrip spray 120ml

GloveGlu AUQAgrip spray förbättrar greppet på alla målvaktshandskar i våta väderförhållanden. Den kan appliceras före eller under matchen.


 


GloveGlu AUQAgrip spray är speciellt formulerad för att förbättra greppet på alla målvaktshandskar i våta väderförhållanden. GloveGlu AQUAgrip har formulerats för att fungera ännu bättre när det är blött. Ta kontroll över blöta och smutsiga fotbollar när vädret tar en vändning till det sämre.

Den kan appliceras före eller under matchen och är lämplig för alla typer av målvaktshandskar. GloveGlu AQUAgrip är godkänd för matchanvändning och används av både proffs och amatörer över hela världen.

Storlek: 120ml


Relaterade produkter

LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear