CUTTER & BUCK

CUTTER & BUCK Kamloops golfjacka dam

Cutter & Bucks Kamloops jacket är en tekniskt avancerad golfjacka för dam i extremt stretchigt lättviktstyg som ger dig bra rörelsefrihet.


 


Cutter & Bucks Kamloops jacket är en tekniskt avancerad golfjacka för dam i extremt stretchigt lättviktstyg som ger dig bra rörelsefrihet. Golfjackan ger dig en varaktig känsla av komfort på golfbanan eller på löparrundan. Golfjackan har ett weatherTec-tyg som skyddar dig effektivt mot kalla vindar och lätt regn med bibehållen hög fukttransporterande förmåga. Golfjackan har låsbara YKK-dragkedjor i kontrastfärg framtill och i fickor. Golfjackan har även en dold huva inuti kragen som ger skydd för regn.

Golfjackan finns i dam och herrmodell samt i fyra olika färger. 

Material: 80% nylon, 20% elastan


LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear