CUTTER & BUCK

CUTTER & BUCK Coos Bay långärmad golftröja halvzip

Klassisk långärmad golftröja från Cutter & Buck med halvlångt blixtlås är gjort i mjukt tyg som är borstat på insidan för att hålla dig varm på golfbanan.


 


Klassisk långärmad tröja från Cutter & Buck med halvlångt blixtlås är gjort i mjukt tyg som är borstat på insidan för att hålla dig varm. Stretchtyg som ger dig rörelsefrihet under din aktiva dag på golfbanan. Designad att bäras som ett undre lager med en jacka ovanpå eller som ett andra lager över en t-shirt. Tygets andningsförmåga håller fukt borta från kroppen och bibehåller en komfortabel känsla hela dagen. Ergonomisk passform. Utrustad med YKK-dragkedja framtill.

Material: 100 % polyester


LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear