ORREFORS HUNTING

ORREFORS HUNTING Vattenflaska silikon

Flaska i silikon från Orrefors Hunting som du lätt kan trycka ihop och dra isär för att göra större eller mindre. I toppen finns en karbinhake.


 


Orrefors Hunting Silikon Vattenflaska är den perfekta outdoorprodukten för dig som vill minimera din packning. Flaskan är tillverkad i silikon och är lätt att trycka ihop och dra isär för att göra den större eller mindre. Den har en volym på 500 ml och toppen är utrustad med en karbinhake så att du kan hänga den på ryggsäcken. Lock och karbinhake är tillverkade av rostfritt stål för att garantera hållbarhet och lång livslängd. Upptäck kraften av Orrefors Hunting Silikon Vattenflaska, som är utformad för att ge dig en bekväm och inspirerande upplevelse när du är ute och utforskar naturen. Med denna flaska kommer du att kunna ta med dig allt du behöver och samtidigt ha ett bekvämt sätt att bära det. 

Volym: 500 ml 

Material: Flaska av silikon, lock och karbinhake av rostfritt stål


Relaterade produkter

CLIQUE långkalsonger bambu CLIQUE långkalsonger bambu

CLIQUE långkalsonger bambu

179.00 SEK
Tillgänglig
STORMTECH regnjacka herr STORMTECH regnjacka herr

STORMTECH regnjacka herr

1,799.00 SEK
Tillgänglig
Twillbyxa med stretch Twillbyxa med stretch

Twillbyxa med stretch

649.00 SEK
Tillgänglig
LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear