CLIQUE

CLIQUE Sebring Friluftsbyxa unisex

Unisexbyxa som matchar jackan Stafford. Byxorna är justerbara i såväl midjan som vid benslut för maximal rörlighet. Meshfoder och SBS dragkedjor på sidorna.


 


CLIQUE Sebring Friluftsbyxa unisex är den perfekta byxan för alla aktiva utomhusäventyrare. Den justerbara midjan och benlutningen ger maximal rörlighet, medan meshfoder och SBS dragkedjor på sidorna, benficka och ventilation gör att du kan njuta av utomhuslivet i komfort. Tejpade sömmar och dragkedjor vid knäet gör det enkelt att reglera temperaturen och andas. Materialet består av 92% polyester och 8% spandex TPU, WP 5000/MVP 3000, för att hålla dig torr och bekväm under hela dagen. Unisexbyxan matchar perfekt med CLIQUEs jacka Stafford, så att du kan skapa din egen personliga stil. Sätt på dig Sebring Friluftsbyxa från CLIQUE och upplev äventyr på ett nytt sätt!

Material: 92% polyester och 8% spandex TPU, WP 5000/MVP 3000

Kön: Unisex


Relaterade produkter

LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear