GLOVEGLU

GLOVEGLU Megagrip spray 120ml

Återuppliva gamla handskar, förbättra nya med GloveGlu Megagrip spray. Rekommenderas för äldre handskar eller träningshandskar för att få tillbaka greppet.


 


Återuppliva dina gamla handskar, förbättra dina nya med GloveGlu Megagrip spray. Megagrip formulan är 25 % starkare än gloveglu original för maximalt grepp på dina målvaktshandskar. 

Med seriöst starkt grepp rekommenderas MEGAgrip för äldre handskar eller träningshandskar för att få tillbaka det ursprungliga greppet. Om du har nyare handskar och behöver en mer subtil greppspray, kolla in GloveGlu original.

Utvecklad med målvakternas behov i åtanke, gloveglu MEGAgrip förbättrar greppet hos alla målvaktshandskar med sin unika formel. Kan appliceras före eller under spelet och är godkänd för matchanvändning och används av både proffs och amatörer över hela världen.

Storlek: 120ml


LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear