BRUSLETTO

Vildmarkskniv Villmarka

Brusletto Villmarka ärutvecklad av erfarna jägare & folk med erfarenhet från försvaret. Kniven är grundligt utprövad i norska skogar & fjäll.


 


Brusletto Villmarka är deras största kniv någonsin. Detta är en kniv för verkliga vildmarksfantaster, jägare, fiskare samt kvinnor och män som älskar friluftslivet. Den har ett knivblad med rak skandinavisk slipning, och holken i stål ger det traditionella skaftet den extra styrka som kniven behöver när den används som huggverktyg. Knivbladet har deras signatur – halvmånehacket på ryggsidan – för att ta bort kaffekannan från elden. Detta är den fjärde generationen av kniven som nu är med fingerskydd. Skaftet är gjort i ljust olivträ, ett mycket bra skaftmaterial som tål det mesta. Slidan är gjord av svart oxläder med eggskydd. Brusletto Villmarka är utformad tillsammans med erfarna jägare och folk med lång erfarenhet från försvaret. Målet har varit att göra den bästa vildmarkskniven, vare sig du ska splinta, kapa, hugga eller skära. Kniven är grundligt utprövad i norska skogar och fjäll samt i polära vinterklimat. Det är nästan onödigt att säga att den passerade alla tester med glans!


Relaterade produkter

ID® Teddyjacka herr ID® Teddyjacka herr

ID® Teddyjacka herr

899.00 SEK
Tillgänglig
Jakt- och fiskekniv Femund Jakt- och fiskekniv Femund

Jakt- och fiskekniv Femund

1,649.00 SEK
Tillgänglig
Jaktkänga Hunter

Jaktkänga Hunter

4,299.00 SEK
Tillgänglig
LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear