CUTTER & BUCK

CUTTER & BUCK North Shore Pants vattentäta golfbyxor

Cutter & Bucks North Shore golfbyxor är försedda med flertalet tekniska lösningar och fungerar som ett idealiskt skydd en regnig dag på golfbanan.


 


Cutter & Bucks North Shore golfbyxor är försedda med flertalet tekniska lösningar och fungerar som ett idealiskt skydd en regnig dag på golfbanan eller ute på hajk. Golfbyxorna är konstruerade med samma andningsförmåga och vattentäta 4-vägstretchtyg som North Shore-jackan. Det stretchiga tyget ger dig stor rörelsefrihet och skön komfort. Fickor framtill och baktill att förvara dina tillhörigheter så som nycklar, mobiltelefon och kort. Golfbyxorna är utrustad med vattentäta dragkedjor nedtill vid benavslut och dragkedja i fickor. 

Golfbyxorna tvättas separat i 30 grader utan sköljmedel. Stäng alla dragkedjor före tvätt och låt plagget hängtorka.

Material: 100% polyester

Egenskaper: Herr, vattentätt, stretch


LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear