CRAFT

CRAFT Core Endur Lumen cykeltröja

Craft Core Endur Lumen Jersey är en mjuk och funktionell cykeltröja med reflekterande detaljer designad för alla typer av cyklister.


 


Craft Core Endur Lumen Jersey är en mjuk och funktionell cykeltröja med reflekterande detaljer designad för alla typer av cyklister. Denna funktionella cykeltröja är gjord av 100% återvunnen polyester som ger effektiv fukttransport och hög komfort vid såväl lågintensiva som intensiva träningspass under vår och sommar. Plagget har även hel dragkedja fram, tre ryggfickor, elastisk resår i ryggslutet för en säker passform samt reflekterande print och detaljer. 

• Elastiskt funktionsmaterial gjort av 100% återvunnen polyester 

• Reflekterande print och detaljer 

• Hel dragkedja fram 

• Tre ryggfickor 

• Elastisk resår i ryggslutet 

• Regular fit

Material: 100% Polyester - recycled

STORLEKSGUIDE KLÄDER HERR

STORLEKSGUIDE KLÄDER DAM


Relaterade produkter

LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear